Home

Bijna-elke-dagboek voor moeders en vaders

Kinderen kunnen zich over normale dingen verwonderen en die bevragen. Ook als het gaat om God en geloof. Vragen die je confronteren met je eigen overtuigingen, maar die je ook opnieuw naar de kern van geloven kunnen leiden.
Waar haal je als ouders inspiratie, kracht en relativeringsvermogen vandaan?
Laat je inspireren door het Bijna-elke-dagboek voor moeders en vaders!

‘De christen-opvoeder is er een , die bidt (…) In het gebed smelten ons gevoel van absolute verantwoordelijkheid en absolute machteloosheid samen in het gevoel van absolute afhankelijkheid. ‘ – Pedagoog Gunning

Als ouder is het soms superlastig om tijd te maken voor wat verdieping en reflectie. Het Bijna-elke-dagboek helpt je om een kort moment te pakken om even stil te zitten en na te denken over hoe je gelooft, maar ook hoe je opvoedt vanuit je geloof. De teksten die ik in het boekje schreef, beginnen met een bijbelvers en een uitspraak van een pedagoog over o.a. autoriteit/gezag, kwetsbaarheid, seksuele opvoeding en opvoedingstaal. Elk stukje eindigt met een vraag of een opdrachtje.

‘Het scheldwoord dat we in zijn jeugd als opvoedmiddel een kind naar het hoofd werpen, hoort hij nog in zijn grijsheid.’ – Pedagoog Ligthart.
Hoe werd jij vaak genoemd toen je klein was? Welke beloftevolle namen kun je je kind geven?

Nieuwsgierig geworden en zin om het dagboek te gaan lezen? Het boek kost 15,99. Stuur mij een bericht met je naam en adres en ik neem contact met je op!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s